top of page

Over mij

Eten met gevoel

Wat fijn dat je mijn website bezoekt!

 

Mijn naam is Joyce Mooij, ik ben natuurvoedingskundige.

Ik heb al jarenlang een grote fascinatie voor voeding: waar komt het vandaan, wat doet het met je, hoe kun je lekker en gezond koken en wat is nou eigenlijk goede voeding?

Met ontzettend veel plezier heb ik de opleiding tot natuurvoedingskundige gevolgd aan de Academie Kraaybeekerhof. Natuurvoeding is voor mij voeding zoals de natuur die voortbrengt: volwaardig, gevarieerd en onbewerkt. In mijn moestuin, die ik nu samen met een groep fijne en enthousiaste mensen heb op Ontmoetingstuin de Rietmeen, voel ik mij zó goed!

 

Daar vind ik natuurvoeding pur sang. Het bewerken van de grond, het opkweken, zaaien, wieden, observeren, oogsten en bereiden van de gewassen vervult me ieder jaar weer met dankbaarheid. Dankbaarheid voor alles wat daar in overvloed groeit en wat zo goed is voor je lijf.

 

Daar ben ik in contact met de aarde, ik sta daar met beide benen op en in de grond en doe voor mijn gevoel iets wat wezenlijk belangrijk is: ik zorg voor mijn voedsel!

joyce op bankje_edited.jpg

Na mijn opleiding tot natuurvoedingskundige heb ik een coachopleiding tot intuïtief coach gevolgd bij IMC Mensontwikkeling. De vaardigheden die ik hier heb opgedaan zet ik in bij het begeleiden van mijn cliënten.

Ik werk als ZZPer in de keuken bij de stichting de Warmonderhof, onderdeel van de MBO opleiding tot biodynamisch landbouwer in Dronten. Daar bereid ik samen met mijn collega's lunches en warme maaltijden voor de deeltijdstudenten en externe groepen.

 

We werken met biologische en biodynamische producten, zo veel als mogelijk uit eigen kas of van eigen grond. Een heerlijke plek om te werken met een kas en akkers vol vitale groenten, koeien en schapen in de weilanden, kippen en varkens op het erf en een prachtige winkel vol goeie producten!

Je kunt bij mij terecht met al je vragen over voeding en vitaliteit, het volgen van een kookworkshop en voor het bestellen van heerlijke, vegetarische en biologische lunches.

Neem gerust contact op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Lieve groet, 

 

Joyce

Home Grown Squash
bottom of page