top of page

Wanneer wordt een droom werkelijkheid?

Herken je dat; je hebt al jaren, onbewust, een beeld in je hoofd van je innerlijke verlangen. Dat kan heel concreet zijn, met beelden en kleuren, mensen, plekken, zelfs gevoelens. In mijn geval droomde ik van een plek waar ik met mensen samen kan zijn, waar verhalen verteld kunnen worden, waar contact is met de natuur en alles wat de aarde ons aan voedsel te bieden heeft. Waar we samen telen, bewonderen, ruiken, oogsten, koken. Waar een luisterend oor is en waar je met vragen over voeding en vitaliteit terecht kunt. Waar je weer contact kunt maken met je intuïtie en weet wat jij nodig hebt.


Ik woonde op een plek waar alle voorwaarden om die droom te realiseren aanwezig waren en toch lukte het niet om de benodigde stappen te zetten. Nu weet ik dat ik daarvoor eerst andere zaken aan moest pakken in mijn leven, die de realisatie van mijn droom in de weg stonden. Ik woon nu op een andere plek, zonder tuin, zonder ruimte voor een coachpraktijk. Maar met ruimte in mijn hoofd en hart en dan gebeuren er mooie dingen! Ik heb inmiddels namelijk wél een praktijkruimte en ik werk samen met anderen in een gezamenlijke moestuin. Mijn keuken leent zich er helemaal voor om samen te koken. Dus: in een andere vorm maar met alle bestanddelen en in totaal nog beter dan gedroomd is mijn wens uitgekomen!


Wanneer wordt een droom werkelijkheid? Als je er in gelooft en ruimte creëert in je leven en in je hart om die droom uit te laten komen.
45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page